www.hotelizgrev.com

 

ЦЕНОВНИК со важност : 15.04.2021 – 31.05.2021
Тип соба

УСЛУГА

ЦЕНА по ЛИЦЕ

1/1 СОБА

Ноќевање со појадок

37,5 €

1/2 СОБА

Ноќевање со појадок

25 €

1/3 СОБА

Ноќевање со појадок

22,5 €

–          Цените се дадени во ЕУР, по лице на ден, на база НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

–          1 ДЕТЕ од 0 – 6.99 години – ГРАТИС; од 7 – 12.99 години плаќа 50% од цената

–          2 деца од 0 – 1.99 години – ГРАТИС; од 2 – 12.99 години плаќаат по 50% од цената

Печати понуда