www.imperialstruga.com

ИМПЕРИАЛ е хотел со 4 звезди во живописниот град Струга, со пријатно поглед на Охридското Езеро. Imperial Hotel & Spa ги има сите квалитетни капацитети што можат најдобро да ја задоволат потребата и барањата на клиентот.

Imperial Hotel & Spa има 41 соба и 1 апартмани, СПА центар, дневна бар. Стратешката локација во центарот на градот нуди уникатно и одлично сместување на сите патници кои ќе го изберат Империал хотел и Спа.

Персоналот на хотелот се луѓе се внимателно избрани, имаат искуство и се обучени да им овозможат на сите гости одлични и професионални услуги и кои се стремат да обезбедат квалитетни услуги, приватност преку прилагодување на хотелските услуги за да ги задоволат потребите на секој клиент.

 

ЦЕНА по ЛИЦЕ – на база НОЌЕВАЊЕ со ПОЈАДОК или ПОЛУПАНСИОН
ТЕРМИН

01.06.2021-30.06.2021

01.07.2021-31.08.2021

01.09.2021-30.11.2021

СМЕСТУВАЊЕ

НП

ПП

НП

ПП

НП

ПП

1/2 или 1/3 соба

24,5 €

30 €

33 €

38,5 €

22 €

27,5 €

–          Цените се дадени со вклучена туристичка такса

–          ДОПЛАТА за ОБРОК (ручек или вечера) : 5 € по лице на ден

–          ДЕЦА до 1,99 год. – бесплатно (не користи легло)

–          ДЕЦА од 2-5,99 год. плаќаат 30% од цената за возрасен (користат легло)

–          ДЕЦА од 6-12,99 год. плаќаат 70% од цената за возрасен (користат легло)

Печати понуда