– Game Room за деца
– Туристичка такса: 1€ по лице на ден за возрасни; 0,60€ по лице на ден за деца 7-15 години; деца до 7 години не плаќат такса (доплата за туристичка такса се врши во агенција при резервација)
– Хотелско осигурување 0,20€ по лице на ден за сите гости (доплата се врши во агенција при резервација)

Услови за деца:
– Деца до 2,99 години се сместуваат ГРАТИС
– Деца од 3-11,99 години во присуство на две полноплатежни лица имаат 30% попуст од цената во табелата доколку користат сопствено легло или 50% од цената во табелата доколку делат легло.

Услови за откажување и промена на термин:
– Секој гостин е должен во писмена форма да ја откаже или промени својата резервација.

Пенали при отказ:

– До 45 дена пред почеток на аранжманoт БЕЗ ПЕНАЛИ
– 30% пенал ако се откаже 45-15 дена пред почетокот на аранжманот

– 100% пенал ако се откаже 14-0 дена пред почетокот на аранжманот

 Ковид политика:

Хотелот гарантира поврат на уплатени средства во случај на потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кој се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест) или во сличај на затворање на граници.

Печати понуда