LION BOROVETS 4* BOROVETS                                                              www.hotelslion.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

1

01.12.2021
17.12.2021

18.12.2021
25.12.2021

26.12.2021
01.01.2022

02.01.2022
07.01.2022

08.01.2022
11.02.2022

12.02.2022
18.02.2022

19.02.2022
25.02.2022

26.02.2022
01.04.2022

STANDARD

DOUBLE ROOM

78

85

142

89

85

89

85

78

SINGLE ROOM

56

58

135

60

58

60

58

56

DBL 1+1 CHD (4-11,99)

68

74

125

78

74

78

74

68

SGL 1+1 CHD (0-3,99)

57

59

136

61

59

61

59

57

DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

69

75

126

79

75

79

75

69

TWIN LARGE

DOUBLE ROOM

85

94

149

98

94

98

94

85

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

117

129

206

136

129

136

129

117

DBL 1+1 CHD (4-11,99)

74

82

131

86

82

86

82

74

DBL 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

75

83

132

87

83

87

83

75

DBL 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

96

106

168

111

106

111

106

96

DBL 2+1 CHD (4-11,99)

106

117

187

123

117

123

117

106

DBL 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

107

138

188

124

119

124

119

107

FAMILY ROOM

FAMILLY ROOM 2 ADL

102

111

162

118

111

118

111

102

FAM2 1+1 CHD (4-11,99)

90

98

142

104

98

104

98

90

FAM2 1+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

91

99

143

105

99

105

99

91

FAM2 1+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

116

126

183

133

126

133

126

116

FAM2 2+1 CHD (4-11,99)

128

139

203

148

139

148

139

128

FAM2 2+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

129

140

204

148

140

149

140

129

FAM2 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

155

168

244

178

168

178

168

155

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [2ADL]

164

180

269

191

180

191

180

163

APARTMENT [3ADL]

165

181

270

192

181

192

181

164

APARTMENT [4ADL]

166

182

271

193

182

193

182

165

APP 2+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

166

182

271

193

182

193

182

165

APP 2+3 CHD (0-3,99) (4-11,99)

(4-11,99)

167

183

272

194

183

194

183

166

APP 3+1 CHD (4-11,99)

166

182

271

193

182

193

182

165

APP 3+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

167

183

272

194

183

194

183

166

APP 3+2 CHD (4-11,99) (4-11,99)

167

183

272

194

183

194

183

166

APP 4+1 CHD (4-11,99)

167

183

272

194

183

194

183

166

APP 4+2 CHD (0-3,99) (4-11,99)

168

184

273

195

184

195

184

167

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување   резрвација

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

Под 3 денa 1 ноќевање

No Show

2 ноќевања

2 ноќевања

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби: мнни бар, балкон,телефон,ТВ,радио,фен,тоалет

Опис:конференциска сала ,бизнис центар, лоби бар, меана, ресторан, интернет сала, фитнес сала, менувачница,масажа,ски школа,билијард,лекарски кабинет,сеф на рецепција

Попусти и доплати:доплата за новогодишна вечера 85 ЕУР деца 45 ЕУР

Локација: 500 метри од ски лифтовите

Цената вклучува:користење на затворен базен,сауна,фитнес, трансфер до ски лифтовите и ски гардероба,полупансионот вклучува вино,пиво, вода и сокови за време на вечерата

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2021 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.10.2021 10% ПОПУСТ

7=6, 10=9 , 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊЕ ПОСЛЕ 26.02.2021

ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Печати понуда