ЗИМА 2021 / 2022

SREBRNA LISICA 3*- КОПАОНИК
https://www.srebrnalisica.com/


Цена по лице за пакет за наведен број на ноќи на база појадок и вечера

Тип на Сместување Мах лица 01.12

23.12

23.12-30.12 30.12-02.01 02.01-23.01 23.01-06.03 06.03-13.03 13.03-20.03 20.03-01.04
Мин.Престој 7 7 3 7 7 7 7 7
2+0 Соба 2  

 

 

180€

311€ 229€ 535€ 349€ 311€ 271€  

 

 

212€

0+1 / 2+0

Family Room

2 473€ 297€ 693€ 522€ 425€ 324€
1+1 Family Room 3 332€ 197€ 460€ 364€ 332€ 249€
2+1 Family Room 4-6 287€ 179€ 392€ 324€ 287€ 233€

 
Цена по лице на ден на база Појадок и Вечера

Тип на Сместување Мах лица 01.12 – 23.12 23.12-30.12 30.12-23.01 23.01-13.03 13.03-20.03 20.03-01.04
Мин.Престој 2 2 3 2 2 2
2+0 Соба 2 Нед-Чет

 

24€

Чет-Нед

 

28€

70€ 97€ 70€ 45€ Нед-Чет

 

28€

Чет-Нед

 

33€

0+1 / 2+0

Family Room

2 92€ 129€ 92€ 54€
1+1 Family Room 3 75€ 86€ 75€ 41€
2+1 Family Room 4-6 65€ 75€ 65€ 39€

Во цената е вклучено:
– Појадок и вечера

Во цената не е вклучено:
– Турстичка такса 1€ по лице на ден за возрасни; Деца 7-15 години плаќат 0,70€ по лице на ден; Деца до 7 години ГРАТИС (се наплаќа во агенција);

– Хотелско осигурување 0,30€ по лице на ден;

Услови за деца:
– Деца до 1,99 години ГРАТИС ( во присуство на две возрасни лица);
– Деца 2-6 години (во присуство на две возрасни лица) 50% попуст;
– Деца 6-11,99 години (во присуство на две возрасни лица) 30% попуст;

Доплати:
– Доплата за ручек 6€ по лице на ден за возрасни; Деца до 11,99 години 3€ по лице на ден;
– За користење на 5-то легло 40% попуст;
– За користење на 6-то легло 60% попуст;
– За користење на еднокреветна соба се наплаќа 2 цели суми;

Политика за откажување:
– Отказ или промена на термин се смета за валидна исклучиво кога се доставува во писмена форма;

– Уплтатен аванс од 30% од вкупната сума не се рефундира;
– Доколку гостинот го прекине престојот , остатокот од средствата нема да бидат рефундирани;
– 50% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервацијата 15-8 дена пред почетокот на аранжманот;
– 100% од вкупната вредност на аранжманот ќе биде наплатено доколку се откаже резервацијата 8-0 дена пред почеткот на аранжманот;

Печати понуда